За нас

В “Център за неформално образование АБВГД” събрахме млади, амбициозни и иновативни хора, които искат да предадат знанията и уменията си на по-малките. Стремим се учениците ни да харесват уроците ни, да идват с желание и да работят с хъс, характерен за възрастта им.

Постигаме това с интерес към хобитата, средата и любимите занимания на всеки по отделно. Сплотеният екип създава спокойна и мотивираща среда за децата и техните родители. Работим с индивидуален подход към всеки ученик, затова и групите ни са само до 4 деца. Мисията ни е да постигнем образование, което да надскочи образователната система и да отделя необходимото внимание за нуждите на всеки, който е част от него – както ученици и родители, така и преподаватели и инструктори. Смятаме, че с достатъчно комуникация между трите страни, замесени в процеса, можем да постигнем резултати, които надхвърлят оценката в училище и създават дълготрайни и постоянни знания и умения.

Водещ в уроците е ученикът с неговите възможности, затова и постоянно разширяваме базата си от учебници и помагала, като се случва някой път дори сами да разработваме задачи, подходящи за целите на упражнението.

Доволни клиенти през годините

Пазим природата като събираме боклука разделно и не използваме еднократна пластмаса, отглеждаме две невероятни котета, чиято съдба не започва с много цветна и забавна история. Помагаме за поддържането на градината и винаги сме насреща за благотворителни каузи. 

Постиженията ни във времето не са много, но определено се гордеем с тях. Продължаваме да отваряме работни места, по време на кризата с ковид успяхме да се задържим на пазара, всичките ни служители запазиха работата си, здравето си и получаваха заплатите си навреме. Използвахме това време, за да разработим авторски курсове и да направим анализи къде можем да се подобрим.

 

„Център за неформално образование АБВГД“ е на пазара от пет години. Имаме над 250 ученици, посещавали ни на някои от нашите 10 курса. В момента екипа ни се състои от шест човека. 

Основател на „АБВГД“ е Алия, която не можа да се примири с нечестните си предишни работодатели. Тя е човек, който вижда възможност и я грабва. По този начин се появи „Център за неформално образование АБВГД“ – място, на което служителите да не се чувстват като работници, а като част от нещо хубаво, което може да им донесе много бенефити и със сигурност да се чувстват оценени и на място. 

По-късно се присъедини и Мария – връзката с децата, човекът, който обожава да прекарва време с тях и знае как да ги предразположи. Заедно можем да учим, да се забавляваме, да споделяме. 

Снимка на основателите.