АРТ с Шоколад се завръща


Помните ли рисуването на Рудолф? А изработването на домашни сапуни? Може би смесването на съставките за създаването на свещи? Олаф...?


Знаем, че тези събития донесоха много емоции през изминалата година.


Тази година АРТ с Шоколад ще Ви донесе още повече емоции и нови творения за малки и големи деца! А кое дете отказва чаша горещ шоколад?


Програма за октомври:

04/10/20 от 16 часа - Рисуване на платно: Четирите сезона

11/10/20 от 16 часа - Рисуване на приказни герои с пясък

18/10/20 от 16 часа - Изработване на детски часовник

25/10/20 от 16 часа - Квилинг чудовище


Всички знаем колко много внимание се обръща на сезоните в детските градини и началния етап на образование. Ние обаче ще видим едновременно как да създадем четирите сезона на платното само с бои и четки.


Рисуването е като игра, там децата си представят нови светове и се стараят да ги покажат на всички нас, които сме ги забравили. Ще покажем на децата интересна техника за рисуване, но не с бои, а с ПЯСЪК.


На детето му е трудно да разпознава часовника? Не проявява интерес? Не знае защо сменяме времето? Ние сме тук, за да го запознаем с часовниковия механизъм и да събудим интерес в малката главичка като й дадем сама да изработи истински часовник.


Квилингът е интересна и занимателна техника за работа с хартия, която обогатява въображението и развива фината моторика. Знаем, че не всички са привърженици на Halloween, но за децата е забавно да се преобличат и преструват на любим герои. Ще изработим едни чудновати и не лоши чудовища от хартия.


Заповядайте при нас! Местата са ограничени, а противоепидемичните мерки спазени.

Можете да се запишете на +359 897 445 739, +359 879 930 903 или като ни пишете в нашата facebook страница: https://www.facebook.com/abvgdltd

33 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Поставянето на задължения от най-ранна възраст, стимулира самостоятелността и чувството за отговорност на децата. Всяко дете има различно развитие и интереси, но ако имате нужда от идея какво може да