Почасова грижа в Центъра


С най-голямо удоволствие Ви съобщаваме, че стартирахме Почасовата грижа! От днес (18.01.2020г.) можете да се присъедините към групата ни!


Децата играят и се забавляват, докато учим и се социализираме с други малчугани. Групата е смесена, а заниманията - разнообразни: от рисуване, оцветяване, рязане, лепене и моделиране до музика, танци и езици!


Работим за Вас от 09:00 до 18:00 от понеделник до неделя! Като може да се възползвате от почасова или целодневна грижа за най-скъпото Ви. Намираме се на ул. Дукатска планина, 10 (близо до Хепи Виктория, НДК и Руски паметник) и сме готови да посрещнем Вас и детето Ви с много усмивки, както и да се погрижим да се чувствате спокойни, докато не сте заедно.

 

За повече информация може да посетите страницата ни във фейсбук и да ни пишете там - https://www.facebook.com/abvgdltd/

или да ни потърсите на телефони +359 879 930 903 и +359 897 447 539

 

#почасово #занималня #уикенд #интерактивно #хепивиктория #ндк #рускипаметник #игри #музика #деца #грижа #безспане #съботаинеделя #почасовагрижа #задеца #танци #езици #център #центърабвгд

 

4 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Поставянето на задължения от най-ранна възраст, стимулира самостоятелността и чувството за отговорност на децата. Всяко дете има различно развитие и интереси, но ако имате нужда от идея какво може да