Фен Фикшън

Цел на курса "Фен Фикшън":

Това е авторски курс, в който поставихме упражнения, свързани със смисъла на думите в текста. Тук учениците не размишляват какво е искал да ни каже автора, а какво е написал и какво означава това – в преносен и буквален смисъл. Курсът е лек, с малко домашни, които се дават с цел ученикът да привикне към регулярно четене.

Сред любимите ни книги са: „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“, „Хари Потър“, „Дъщеря на дълбините“ и други. Но сме винаги отворени и към книгите, които харесват учениците ни.

Освен четене, курсът включва и писане на собствени текстове с героите от изучаваната книга. На известен период от време тези текстове се събират и се публикуват под формата на списание, с което можете да се похвалите на близки и приятели.

Ученикът се учи как да оформя текста, как да кръщава файлове, как да комуникира с мейл, за да си пусне поръчката за принт.

Колко време продължава курсът?

Курсът е с продължителност от една учебна година, уроците се провеждат един път седмично по предварително уговорен график и за 90 минути.

Колко струва участието в курса "Фен Фикшън"?

Фиксирана месечна такса, която включва 3, 4 или 5 урока. Например, ако в месеца има 4 съботи, имаме четири урока. Но, ако има пет съботи, имаме пет урока. А това не променя таксата.

  • Цена в група: 120 лева на месец
  • Цена на индивидуална база: 180 лева на месец
  • 20% отстъпка за второ дете от семейството
  • 30% отстъпка за трето дете от семейството

Необходими материали:

За да участвате в курса по „Фен Фикшън“ е необходимо да носите със себе си следните неща:

  1. Тетрадка: голям формат, широки редове, 100 листа (за ученици от 5-ти до 7-ми клас);
  2. Молив, гума и химикал, цветни моливи;
  3. Книга (ще разберете коя на място).
Ден от седмицата График
Понеделник - Петък
Индивидуални уроци с предварително записване
Неделя

10:45 – 12:15 – Фен Фикшън 5-6 клас
12:30 – 14:00 – Фен Фикшън 6-7 клас