Френският език започва все повече и повече да бъде предпочитан за изучаване. С невероятно звучене, даващ възможност за докосване до автентична литература и култура и все пак да не пропуснем – френският език е и един от официалните на Европейския съюз. Броят на франкофоните в света расте, а с това и интереса към него. За да бъдем, както се казва, „в крак с модата“, ние от Център за неформално образование „АБВГД“ създадохме курс по френски език за деца. Красотата на френския език неведнъж е завладявала сърцата и слуха на много. И ние не успяхме да му устоим.

Изключително благозвучен, нетипичен и полезен език. Освен за развитие на комуникационните умения на детето, изучаването на френски език по неформален начин ще развие и логическата му мисъл. Методите, по които преподаваме френски език, са изцяло неформални, с абсолютното минимализиране на притеснението у детето от незнание. Нашите инструктори, не само по френски език, работят с любов, разбиране и интерес към всяко дете. А всяко от тях учи по различен начин. Затова ние сме подготвили разнообразни учебни пособия и игри, които да помогнат на всеки при изучаването на френски език. 

Нивото, от което се започва е за начинаещи, като при наличие на вече натрупани знания и умения по френски език, те се проверяват, потвърждават и дообогатяват. Програмата, по която се работи с всеки ученик е индивидуална и подготвена от нашите инструктори специално за Вашето дете. Подборът на разнообразни учебни помагала способства тази гъвкавост на иначе строго структурираната програма по френски език в училище и други учебни заведения. 

Неформалната среда, в която протичат заниманията по френски език, младите и в същото време квалифицирани инструктори, помагат на детето да се отпусне и да се довери на възрастния срещу него. Свалянето на притеснението от ежедневни изпитвания и тестове, ще помогнат на детето Ви да натрупа по-бързо и по-качествено знания и умения по френски език. 

Благодарение на индивидуалните срещи с инструктора и наличието на цялото му внимание върху Вашето дете, ще видите един невероятен резултат. Френският език ще бъде „покорен“. Хлапето ще участва пълноценно във всеки разговор, ще може да задава много повече въпроси, няма да се „тича“ по учебното съдържание, а ще се вниква в него, детето ще бъде спокойно и с интерес ще открива все повече от чудесата на френския език. 

Всички учебници, работни текстове и материали са изцяло съобразени и подходящи за деца. Авторите и издателствата са чуждестранни, с дългогодишна традиция в съставянето на подобни помагала. Всички те са изцяло на френски език. 

В програмата са предвидени различни литературни произведения, които са напълно подходящи за деца и са на френски език. Приключенски книжки и текстове, които да събудят и задържат интереса на детето към френския език. Освен чрез художествената литература, ученикът ще има възможността да надникне и в културата на французите. Френският език е с дълга история и традиции, с които ще запознаем Вашето дете. 

Нашият курс ще помогне на детето Ви да натрупа знания, да се запознае по всякакъв начин с френския език и култура. Очакваме с нетърпение да се срещнем в света на франкофонията. 

106508522_1438689802993148_4526401630939