Blog

Кажи „Да!“ на игрите

by in Uncategorized януари 2, 2023

Кажи "Да!" на игрите!

„Кажи „Да“ на игрите“ е събитие, на което искаме да поканим всички, които обичат настолните игри. По този начин ще се забавляваме и ще намерим общи теми за разговор. Целта на събитието е учениците ни да свикнат с нашето присъствие, да се забавляват с нас и да ни имат доверие да споделят проблемите си.

В „Център за неформално образование АБВГД“ методите ни са много различни от тези в училище – всеки ученик развива умения да изказва възникнали затруднения и да коментира възможностите за разрешаването им заедно с преподавател. Ако този преподавател изпитва затруднение по една или друга причина да обясни задачата или упражнението, на помощ идва колега, който дава различни примери и гледни точки. Всеки инструктор от екипа ни има своите силни и слаби страни и знае как да ги използва, затова е лесно да си помагаме и да покажем на учениците си, че не е нужно да знаеш всичко, ако знаеш как да потърсиш информацията.

Това е и другата цел на събитието – учениците ни да свикнат с всички преподаватели и да не се притесняват, ако се наложи някой да смени учителя, да може да се води дискусия с всеки един и да създадем приветлива среда, в която всички да се чувстват добре, защото иначе не можем да постигнем желания резултат.

Събитието е подходящо за нашите ученици, но всеки желаещ да види как комуникираме един с друг, както и с децата в офиса, е добре дошъл. Условието е само да е ученик между първи и седми клас и да запазите място предварително.
Местата са ограничени.
Събитието е безплатно и ще се провежда всяка трета неделя от месеца.
Начини да се свържете с нас или да разгледате повече, преди да дойдете:
+359 879 930 903 / +359 897 445 739
www.abvgd-sofia.cm
e-mail: manager@abvgd-sofia.com

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *